Kaikkiin käyttökohteisiin kaikille polttoaineille

Clean Flame –poltinjärjestelmät soveltuvat kaikkiin kohteisiin, joissa tarvitaan luotettavaa ja varmaa energian tuotantoa. Esimerkkeinä sovelluskohteista ovat voimalaitokset, höyry- ja kuumavesikattilalaitokset, sellu- ja paperiteollisuus, metallurginen teollisuus sekä jätteiden polttolaitokset. Polttoaineiksi Clean Flame –polttimille soveltuvat kevyt ja raskas polttoöljy, bio-öljyt, maa- ja biokaasu sekä edellisten yhdistelmä. Järjestelmissämme yhdistyy yksinkertainen ja luotettava rakenne, käynnistys- ja käyttövarmuus, helppo huollettavuus, varaosien helppo ja nopea saatavuus ja pitkä käyttöikä.

Toimitamme

  • Poltinjärjestelmiä kaikkiin käyttökohteisiin tarvittaessa myös asiakkaan vaatimusten mukaan räätälöitynä.
  • Järjestelmien osakokonaisuuksia kuten venttiiliryhmiä, pumppukoneikoita ja petilansseja.
  • Varaosia, poltinjärjestelmien modernisaatiota ja huoltoa.

Polttimet ja petilanssit

Clean Flame –poltinjärjestelmät soveltuvat kaikkiin kohteisiin, joissa tarvitaan luotettavaa ja varmaa energian tuotantoa. Tehoalue startti- ja kuormapolttimilla on 5-50 MW kattaen kevyen-, raskaan- ja bioöljyn sekä maakaasun ja biokaasun. Kaikkien polttimien ja petilanssien ominaisuuksia ovat yksinkertainen ja luotettava rakenne, käynnistys- ja käyttövarmuus, helppo huollettavuus, varaosien helppo ja nopea saatavuus, pitkä käyttöikä. Toimitamme tarvittaessa myös täydellisen poltinohjausautomatiikan ja sähköistyksen.

SNCR-laitteet

Clean Flame SNCR-laitteilla on helppoa ja edullista vähentää NOx päästöjä kattilalaitoksissa. Järjestelmät on Clean Flamen omaa tuotantoa ja pystymme toimittamaan täydellisen laitteiston, asiakkaan tarpeisiin räätälöitynä, suunnittelusta käyttöönottoon.

Sopimusvalmistus

Valmistamme asiakkaillemme sopimustuotteita asiakkaan vaatimusten mukaan. Monipuolinen konepaja ja osaava henkilöstö, sekä tarkkaan mietitty alihankintaverkosto mahdollistaa tehokkaan ja kilpailukykyisen sopimusvalmistuksen.

Konepajavalmistus

Valmistamme koneistettavia ja hitsattavia tuotteita alihankintana asiakkaan suunnitelmien mukaan.
Konekantamme on nykyaikainen ja monipuolinen, sekä hitsarimme ovat ammattitaitoisia ja pätevöitettyjä.

Pumppukoneikot

Valmistamme erilaisia pumppukoneikoita ja öljyn lämmitysyksiköitä, sekä suljettuja jäähdytysvesijärjestelmiä teollisuuden tarpeisiin. Myös bioöljyille ja perinteisille fossiilisille polttoaineille.

Venttiilikeskukset

Polttimeen liittyvät pikasulku- ja säätöventtiilit toimitetaan valmiiksi sähköistettynä ja testattuna yhtenäisenä kokonaisuutena. Myös määrämittaus- ja säätölaitteet tilauksesta joko poltinkohtaisesti tai yhdistettynä koko järjestelmälle.

Haluatko meidän ottavan yhteyttä?

Ole hyvä ja täytä tietosi oheiseen lomakkeeseen.
Olemme yhteydessä mahdollisimman pian.

    Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla ja Googlen toimesta tietosuojakäytäntö and käyttöehdot ovat voimassa.

      Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla ja Googlen toimesta tietosuojakäytäntö and käyttöehdot ovat voimassa.